Karrier

Jelenlegi nyitott pozíciók:

Feladatok:

Ha fontos, hogy elismerjék a munkád és szereted a kihívásokat, továbbá igényes vagy az elvégzett feladatodra és a környezetedre, akkor csapatunkban a helyed! Társaságunk szombathelyi telephelyére keres munkatársakat az autóbuszok üzemeltetésében történő közreműködéshez, szerelő munkakörben. A Blaguss Agora Hungary Kft. több, mint 30 autóbuszt üzemeltet Szombathelyen és vonzáskörzetében. A csapatunkba érkező munkatársnak gondoskodni kell a járművek szervizelésének koordinálásáról, ellenőrzéséről, kisebb javítások elvégzéséről, kivonuló javítások biztosításáról (melyhez szervizautót biztosítunk), továbbá részt kell vennie a járműüzemhez kapcsolódó egyéb folyamatokban.

Elvárások:

A csapatunkba jelentkezőnek rendelkeznie kell szakirányú, legalább középfokú végzettséggel, járművek javításában, illetve szervizelésében szerzett tapasztalattal és legalább B kategóriás jogosítvánnyal.

Előnyt jelent:

Ideális ha a jelentkező Szombathelyen, vagy környékén él. Előnyt jelent, ha rendelkezik “D” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve autóbuszok, tehergépjárművek szervizelésében szerzett tapasztalattal.

Amit kínálunk:

Munkatársunknak stabil hátteret, folyamatos szakmai támogatást és versenyképes, minden tekintetben a szabályoknak megfelelő bérezést kínálunk, a munkavégzéshez szükséges eszközök biztosítása mellett.

Munkahelyi extrák:

  • Céges étkező
  • Kávézó
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Parkoló

Céginformáció:

Társaságunk a térség egyik legnagyobb autóbuszos, magántulajdonban lévő vállalata, csak Magyarországon több, mint 100 autóbuszt üzemeltet. Több különböző szegmensben is jelen vagyunk szolgáltatásainkkal, mint például a dolgozószállítás, menetrend-szerinti forgalom, belföldi – és nemzetközi különjáratok. A szolgáltatás minősége és szervezhetősége miatt ügyelünk arra, hogy homogén járműflottát tartsunk fent, ezért állományunk főleg két gyártó típusaiból áll össze.

Jelentkezés módja:

Erre az állásra önéletrajz csatolása nélkül jelentkezhet!

További információkért keresse:

Szántó-Holló Csaba
HR menedzser

+3620/266-4967
csszanto@blaguss-agora.hu

Az állásra történő jelentkezéssel elfogadja az Adatbiztonsági szabályzatunkban írtakat.